fbpx

Peller Mariann – műsorvezetőt, közszereplő és a @lelekkozosseg_pellermariannal alapítója. 2009-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, még eközben 2008-ban debütált az RTL Klubon. Azóta is rendszeresen szerepel a TV képernyőn, jelenleg az RtlReggeli műsorvezetőjeként láthatjuk napról napra.

„Égi üzenet”

Ezzel a címszóval ossza meg tapasztalatait és segít Instagram követői számára közelebb hozni a spiritualitás minden egyes szegmensét. 2020-ban megjelent első regénye, mely magában hordoz rengeteg spirituális témakört és egy karmikus szerelmet mesél el az olvasóknak.

Az e heti Égi üzenet az életünkbe belépő, új emberek iránt tanúsított, tudatos vendégszeretetről szól.

Egyre zárkózottabbakká válunk, és ezáltal egyre elutasítóbbakká embertársainkkal szemben. Pedig éppen annak van itt az ideje, amikor bátorságot gyűjtve, de végül mégis vállalom, hogy nyitottá, szeretetteljessé és befogadóvá válok az újonnan az életembe lépő embertársaim iránt.

Ebben az elszigeteltséget preferáló, nehéz élethelyzetben, mintha elfelejtettük volna, milyen is az igaz, szívből fakadó vendégszeretet. Vendég az életünkben, de ki tudja, mekkora jelentőséggel bír, mekkora hatást gyakorolhat az életünkre azzal, hogy megérkezett!

Az emberi lélek társakat keres, vágyik a kapcsolódásra fizikai szinten, hiszen a lélek és szellem szintjén pontosan tudja, mind összeköttetésben állunk egymással.

Figyeld hát nyitott szívvel az életedbe újonnan belépőket! Lehet, hogy hosszabb távon is kíséritek, segítitek, támogatjátok majd egymást az Úton. Így tanulva egymástól, egymás által – legyen az jónak vagy akár rossznak ítélt találkozás.

Most azonban elsősorban a jó találkozások ideje jött el, amelyek mind előbbre visznek.

A szíveddel figyelj: milyen érzéseket vált ki egyik-másik ember, akit épp megismertél? A szíved súg, kivel van most (fontos) dolgod, az életed bármely területén. Légy vele kedves, szeretetteljes, befogadó, támogató! Ne gyanakvó, méricskélő, elutasító vagy lenéző. Bárki hozhatja a megoldást az életed egyik éppen aktuális feladatára!❤️

írta Mariann utolsó Égi üzenetében Instagram oldalán

Nézd meg most a teljes interjút Peller Mariannal!